Voor bij het aperitief 

Nacho’s - tomaten-paprika salsa en bieslook crème                                                                               €  4,50 

 

Voorgerechten

Paling - ei crème - aardappelkaantjes - limoenmayonaise                                                                       €  16,00

Carpaccio - rund - eendenlever - nagelhout  - gerookte sjalot                                                               €  15,00

Sushi - knolselderie - nori - bulgur - paddenstoel - truffel                                                                       €  13,50


Warme voor- en tussengerechten

 

Ganzenlever -  gebakken appel - gekonfijte sjalot -  rode portstroop                                                      €  19,00

Champignons a la Dordogne - gefrituurde champignons - bierbeslag - romige knoflooksaus                €  14,50

Zeeuws spek - gamba - wasabi-soja - krokante basilicum                                                                          €  15,00

 

 

 Lunchmenu

Speciaal lunchmenu twee gangen en koffie, indien gewenst binnen een uur geserveerd

Het lunchmenu serveren wij van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 15.00 uur                           €  28,50