Bouwkundig advies nodig?

We leven allemaal in een lastige periode door het coronavirus. Voor de een is het zwaarder dan de ander. Sommige mensen moeten besluiten hun onderneming te verkopen of moet op afstand afscheid nemen van een dierbare. Wat ook gek is, is dat we nu in een anderhalve meter afstand samenleving wonen. Hoe vervelend deze situatie ook is, we proberen toch het land draaiende te houden en er zo positief mogelijk uit te komen. Met andere woorden, het leven gaat ook gewoon weer door. Ben jij toevallig op zoek naar een nieuwe woning? Dan is een bouwkundige keuring altijd aan te raden.

Deze keuring kan het best bij ons, Keuringdienst voor wonen. Wij zijn een bouwkundig adviesbureau. Wij geven door middel van een bouwkundige keuring een goed beeld van de onderhoudsituatie en de bouwkundige staat van de woning. Wij beschikken ook over ervaren ingenieurs, bouwkundigen en adviseurs. Deze werknemers zijn in staat om uw woning in detail in kaart te brengen. U kunt hier ten alle tijden bij ons terecht voor diverse diensten op bouwkundig gebied voor heldere en eerlijke prijzen. Zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Na de keurig krijgt u een duidelijk en overzichtelijk rapport van ons mee. Dan weet u precies waar u aan toe bent.

Wij adviseren ook soms op een MJOP op te stellen. MJOP staat voor meer jaren onderhoudsplan. Dit is eigenlijk een eerlijke manier om de kosten van onderhoud  over meerdere jaren te verspreiden. Dan hoeft u dus niet alle kosten in één keer af te lossen en bent u daarnaast zeker van dat er een groot onderhoud wordt opgelegd. Dit verschilt wel of u een eigen woning heeft of dat u een woning heeft dat onderdeel uitmaakt van een grote complex. Meer bouwkundige informatie nodig over dit soort onderwerpen? Ga dan snel naar de website van Keuringsdienst voor wonen.