Clarity Cleaning voor kwalitatieve schoonmaak

Clarity-Cleaning

Ben je ontevreden over de kwaliteit die jouw huidige schoonmaker oplevert? Dan ben je bij Clarity Cleaning aan het juiste adres als je op zoek bent naar kwaliteit en uitermate goede service.

Een VCA veiligheidscertificaat en milieuvriendelijke producten 

Clarity Cleaning vind de veiligheid van de medewerkers van het bedrijf erg belangrijk. Daarom zijn zij ook allemaal in het bezit van een zogenoemde VCA veiligheidscertificaat. Alle medewerkers werken ook met milieuvriendelijke producten voor het schoonmaken van de gevels, tapijten grootkeukens en ramen. De producten zijn tevens onschadelijk voor de gezondheid waardoor alle medewerk hier elke dag mee kunnen werken zonder dat er lichamelijke klachten optreden.

Zeer veel positieve reviews 

Clarity Cleaning heeft tot nu ieder project met succes afgerond. Het bedrijf heet door de uitstekende service en kwaliteit die zij abdijen een zeer hoge klanttevredenheid. De voorgaande klanten zijn allemaal erg tevreden over de service en het werkt dat het bedrijf oplevert. Zo zal er altijd een gesprek plaatsvinden voordat de medewerkers van start gaan met het schoonmaken. Tijdens dit gesprek wordt uitgebreid uitgelegd hoe het bedrijf te werk gaat en wat je kunt verwachten.

schoonmaak

Op of aanmerkingen voor de schoonmaker 

Wanneer je ergens ontevreden over bent en je daarom op of aanmerking hebt voor de schoonmaker kun je deze ten aller tijden opschrijven in het logboek. de schoonmaker zal bij de eerstvolgende schoonmaak direct rekening houden met jouw op of aanmerkingen. Hierdoor staat het bedrijf ook garant voor de kwaliteit van de schoonmaak die zij aanbieden.