De leukste en populairste vakantielanden (volgens Nederlanders)

Helaas hebben we in 2020 geen goed vakantie jaar gekend. Dit komt uiteraard door de pandemie die gaande is. Mede daarom konden en mochten we niet naar ieder land. Dit zorgt er voor dat veel vakanties uitgesteld moesten worden. De een had al een lekkere vakantie geboekt terwijl de ander meer van last minutes is. Hierdoor is de reisbranche behoorlijk aangepakt waarbij de inkomsten niet zo hoog waren. Normaal gesproken zouden we met z’n allen verkassen voor de zon. Maar welke landen zijn voor de Nederlanders nu zo populair als vakantieland? We vertellen het graag.

Duitsland

Hoewel het voor sommigen maar een paar kilometer verder is, daar is het voor een ander het walhalla. Duitsland is voor Nederlanders enorm populair als vakantieland. Ieder jaar gaan er miljoenen Nederlanders naar Duitsland om daar lekker te eten, wandelen, fietsen en skiën.

Frankrijk

De Nederlanders die liever naar de zon gaan kunnen voor een hoop mooie landen kiezen. Toch kiezen er ook ontzettend veel Nederlanders voor Frankrijk als bestemming. Voornamelijk vakantiehuizen Zuid Frankrijk zijn in trek. Zeker vanwege het lekkere klimaat is Zuid Frankrijk immens populair. Lekker bakken onder de Franse zon met een lekker croissantje in de ochtend. Daarnaast zien we ook veel Nederlanders op de camping staan in Frankrijk.

Spanje

Na Frankrijk zien we dat veel Nederlanders kiezen om wat verder te reizen of kiezen voor het vliegtuig naar Spanje. Het klimaat in Spanje is over het algemeen natuurlijk heerlijk om te vertoeven. Veel jongeren kiezen ook voor Spanje om daar lekker te feesten in de zon.

Turkije

Voor de All-inclusive liefhebbers is Turkije het land waar je moet zijn geweest. Daarnaast is Istanbul ook en favoriete bestemming voor de Hollanders. Maar toch worden de all inclusives niet overgeslagen omdat je heerlijk ontspannend kan bijkomen van een druk jaar waarin je hard hebt gewerkt.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*