De nieuwe manier van een oppas vinden

Vroeg wanneer je een oppas nodig had belde je aan bij je buren, vroeg je aan andere ouders bij je in de buurt of zij een oppas kennen of hing je een advertentie op in de supermarkt. Tegenwoordig leven we in het digitale tijdperk en zoeken we alles op internet op. Je boekt je taxi, je vakantie en meer. Ook het verkopen van je huis doe je online of boodschappen bestellen. Zo kun je ook online een oppas vinden op veel verschillende websites. De keuze is enorm wat kiezen lastig maakt.

Oppas site

Het voordeel van een oppas site is dat je meer gegevens kunt zien dan op een kleine advertentie in de supermarkt. Met één druk op de knop zie je welke oppassers er in jouw wijk beschikbaar zijn, wat hun oppas geschiedenis is, hoeveel ervaring ze hebben opgedaan en of je ze kunt boeken op de dagen wanneer je een oppas nodig hebt.

Ook wanneer je zelf een account aanmaakt dien je een hoop gegevens in te vullen. Het is belangrijk je wensen, je uurtarief, belang ervaring en dagen dat je een oppas nodig hebt te noteren. Op deze manier kan de website een aantal oppassers voorstellen die binnen dit profiel passen. Klikt het? Dan kun je hem of haar uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Zoeken

Waarschijnlijk zal je eerste zoekpoging er zo uitzien: Oppas Groningen. Je ziet vervolgens een aantal resultaten naar boven komen met de hoogste ratings. Nog steeds kan dit misschien net te ver zijn van je eigen huis. Wel kun je telefonisch contact opnemen om te kijken hoe groot de afstand is van de oppas. Vind je het toch eng om online iemand te zoeken? Vraag in je omgeving naar advies voor het online zoeken naar een oppas. Ook kun je vragen of iemand je hierbij kan helpen.