De zomertijd is weer ingegaan

Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan. Dit betekende een uurtje minder slaap in het weekend. Om 02:00 uur was het opeens 03:00 uur. Een verandering waar sommige mensen last van kunnen hebben vanwege hun vaste slaapritme. Door deze aanpassing van de tijd is het in de ochtend iets later licht maar blijft het in de avond langer licht. De dagen lijken hierdoor langer en er wordt veel elektriciteit bespaard. Denk maar eens aan alle straat lantarens in Nederland die een uur minder lang aan hoeven te staan. Veel mensen kijken uit naar de zomer, maar is de zomer wel zo leuk nu we ons aan de Corona maatregelen moeten houden? Wij gingen op zoek naar leuke zomer activiteiten die je ook in de Corona tijd kunt doen.

Op vakantie in eigen land

De reisbranche ligt op zijn gat. Schiphol overleefd vanwege staatsteun en grote reis organisaties proberen het hoofd boven water te houden door vouchers uit te delen. Zolang nog niet iedereen een vaccine heeft is het nog niet veilig om internationaal te reizen. Eerder zagen we al dat de mensen die normaal op wintersport gaan er voor kozen om in eigen land op vakantie te gaan. Wij verwachten dat ook in de zomervakantie een grote groep mensen er voor kiest om een vakantiehuisje op te zoeken. Groot gelijk want Nederland is prachtig. Wat denk je van een weekendje Zeeland of een midweek naar de Veluwe?

Doe-het-zelf deze zomer

Nu we thuis zitten deze zomer is dit de perfecte tijd om ons huis op te knappen. Alle klusjes die we al tijden uitstellen kunnen we deze zomer oppakken. Buitenkozijnen schilderen in de zon is toch beter dan in de overige seizoenen. Dus pak je lijstje met klusjes erbij en ga aan de slag. Maak van jouw huis weer een paleisje!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*