Een grootvakstelling, wat is het precies en waarom kies je hiervoor?

Stellingen die dienen om goederen op te stapelen kennen we allemaal. Maar er zijn heel wat soorten stellingen, in functie van wat er precies dient opgestapeld te worden. Een grootvakstelling is één van de types die speciaal ontworpen zijn om grote goederen weg te bergen. Denk bijvoorbeeld aan grote huishoudtoestellen zoals was- en vaatwasmachines. Of denk bijvoorbeeld aan grote onderdelen van machines en motoren. In een dergelijke stelling kun je hoge stapels maken. Denk bijvoorbeeld aan rollen ijzerdraad of rollen waterslang. Wat je er ook wilt in opstapelen, een overdachte indeling loont! Je benut op die manier voor 100% je oppervlakte.

Een degelijke stelling is noodzakelijk

Dit type van stellingen zijn bedoeld om grote, en soms ook zware goederen te stapelen. Daarom moeten deze stellingen zeer sterk zijn. Maar wees gerust, ze beantwoorden allemaal aan de Europese normen van veiligheid. Naast de sterkte is ook de gebruiksvriendelijkheid van je stelling cruciaal. Misschien variëren de goederen die je wilt opstapelen voortdurend en wil je je stelling telkens kunnen aanpassen aan de afmetingen van je producten. Niets is zo onaangenaam als een stelling die net te klein of te laag is. Daarom is een grootvakstelling makkelijk uit elkaar te halen en terug te monteren en de legplanken zijn eenvoudig en snel in hoogte verstelbaar.

Je grootvakstelling naar eigen inzicht opstellen en combineren

Bij een stelling met grote vakken kun je een heel aantal accessoires verkrijgen. In functie van wat je met je stelling wilt aanvangen, kies je het juiste accessoires. Denk bijvoorbeeld aan afstandshouders, diepteliggers en scheidingsbeugels. Op die manier deel je je stelling in zoals jij dat precies wenst. Wist je ook dat stellingen met grote vakken te combineren zijn met andere types van stellingen? Denk hierbij aan palletstellingen, draagarmstellingen, legbordstellingen of bakkenstellingen. Vraag raad aan de verkoper als je je magazijn wilt indelen. Hij helpt jou om zo efficiënt mogelijk de ruimte in te delen en te benutten.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*