Grootste provincie van Nederland

Vakantie Gelderland

Wil je afwisseling dan is een vakantie Gelderland je op het lijf geschreven, een prachtig groen landschap met bossen, heide en leuke steden waar je kunt winkelen. National Park De Hoge Veluwe is het hoogtepunt van de regio, hier kun je uren wandelen en genieten wat alle mooie natuur heeft te bieden. Het is een van de meest veelzijdige natuurgebieden die Nederland kent, prachtige bos en heidelandschappen met ruiterpaden en paden om te fietsen. Voor iedereen is er wel iets te beleven in het park. 

Vakantie Gelderland

Een dagje naar Apeldoorn

Tijdens een vakantie Gelderland is Apeldoorn een leuke gevarieerde stad om naartoe te gaan, de stad grenst aan het natuurgebied de Veluwe. Paleis het Loo, de Apenheul en kinder pretpark Julianatoren zijn populaire attracties om tijdens een dagje uit naar toe te gaan. Apeldoorn heeft geen historische gebouwen, wat andere steden in Gelderland wel hebben. Maar in centrum van Apeldoorn kun je heerlijk winkelen, een terrasje pakken of in de avond een gezellig café bezoeken. Vergeet de prachtige stadsparken niet waar je heerlijk kunt wandelen.

De Veluwe

Een van de mooiste natuurgebieden die Nederland kent is de Veluwe, met een uitgebreide flora en fauna die je met een vakantie Gelderland niet kunt vergeten te bezoeken. Op het veluwemeer kun je kite surfen of zeilen, in de omgeving van Ermelo kun je even pauzeren en op een terrasje wat drinken of winkeltjes bekijken. In Gelderland heb je veel natuurgebieden waar je kunt wandelen, ben je een echte wandelaar dan zul je de vakantie van je leven hebben in de regio.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*