Hoe Mr. Fill de wereld schoner maakt!

Groen en duurzaam staan vaak hoog op de agenda binnen de overheid, gemeenten en bedrijven. En toch zien we er vaak zelf erg weinig van. En dan bedoel ik in positieve zin. Want we zien allemaal de gevaren van de aarde die zich aan het opwarmen is. Hoe lang kan dit nog goed gaan? Er zijn bedrijven die hun eigen steentje bijdragen aan de groener of schoner maken van de wereld. Mr. Fill is zo’n partij die er voor kan zorgen dat er op een duurzamere manier met afval om wordt gegaan. Lees mee hoe ze dit doen.

Samen groen

Veel gemeenten dingen voor de prijs “schoonste gemeente van Nederland” maar er is er maar een die daar voor in aanmerking komt. Hoe je dit doet? Een eerste stap die gezet kan worden is door te kijken naar het afval ‘probleem’ van jouw gemeente. Voer een enquête uit onder je inwoners om te achterhalen wat de mening van hen is. Vervolgens kan je op basis hiervan stappen zetten. Een groene gemeente is voor veel inwoners een reden om daar te blijven wonen en zich er happy te voelen. Reden zat om die prijs te winnen, toch?

Afval inzameling

Het inzamelen van afval kost best veel Co2. Dit komt door het ophalen en uiteindelijk het verwerken van het afval. Nu kan je daar als gemeente veel beter mee omgaan met de slimme afvalbakken van Mr. Fill. Dankzij een vulgraad meter kan je precies zien hoe vol de afvalbakken zijn en kan je als gemeente bepalen of het nodig is om te ledigen. Dit kan enorm veel Co2 uitstoot schelen van de vrachtwagens die heen en weer moeten rijden. Daarnaast zien we dat deze afvalbakken nog veel meer voordelen hebben waardoor we je kunnen aanraden zeker eens een kijkje te nemen op de website.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*