Houd je rug heel met een verhuislift

Verhuizen doe je niet zo vaak

Eindelijk is het zover, je gaat verhuizen van je appartement op de vierde etage naar een hoekwoning. Het heeft je bloed zweet en tranen gekost om het voor elkaar te krijgen. Eerst op jacht om een huis te kunnen kopen. Gelukkig liep je snel tegen je droomhuis aan en was je ook nog eens de eerste bieder. Bij de bank ging het allemaal wat minder makkelijk. Als ZZP-er legt de bank nogal wat extra eisen op als het om een hypotheek gaat. Na ook die horde genomen te hebben ging je appartement in de verkoop. Snel verkocht en mooie overwaarde. Ineens was de bank ook een stuk toeschietelijker. Nu het de verhuizing bijna gepland. Alles wat je mee wilt nemen staat ingepakt. De spullen die niet mee gaan heb je verkocht of naar de vuilstort gebracht. Je bent er klaar voor. 

Grote spullen verhuizen veel werk

Als je nieuwe huis opgeleverd is en de verbouwing achter de rug is, komt het moment dat je daadwerkelijk gaat verhuizen. Je hebt het allemaal tot in de puntjes voorbereid. De hulptroepen staan gereed en je bent er klaar voor. Totdat de bank door de deur moet. Kleine misrekening, met geen mogelijkheid krijg je het voor elkaar. Dan maar beginnen met de verhuisdozen. Na een paar dozen begin je het al te voelen: rug overbelast. Ook de helpers houden het na een paar keer de trappen op en neer voor gezien. 

Verhuislift biedt uitkomst

Hoe ga je alles naar je nieuwe huis krijgen? Denk eens aan het huren van een verhuislift. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn. De verhuislift neemt het werk uit handen. Je zet de verhuislift op de stoep onder het balkon en je kunt alle spullen simpel op de lift laden. De bank, de kastjes en de rest van het meubilair zijn in een oogwenk beneden met de verhuislift. Geen gesjouw over de trappen en rust voor de ruggen. Ook de verhuisdozen zijn snel en simpel beneden te krijgen. Eenmaal beneden kun je alles in de verhuiswagen zetten. Met een verhuislift verhuis je sneller en gezonder, een win-win situatie!