Multifunctioneel gebruik van je tuin

Waar denk jij aan als je denkt aan een tuin? Waarschijnlijk aan gras, een vlonder, planten, tegels of wellicht een tuinhuis. Waar denk je aan wat je allemaal kunt doen in een tuin? Voornamelijk ontspanning, gezellig kletsen, barbecueën of een plek waar de kinderen lekker kunnen spelen zonder dat je veel hoeft op te letten. Heb je er ook wel eens over nagedacht om van uw tuin, uw werkplek te maken?

Misschien dat je wel dagelijks tientallen minuten in de auto moet rijden om op je werk aan te komen? Wellicht is er dan ook nog een kans dat er een file ontstaat. Kort gezegd kan er veel tijd verloren gaan door alleen al het reizen. Daarom begon ik net over een werkplek aan huis. Ik begrijp dat niet alle beroepen de voorkeur geven om vanuit huis te werken, maar tegenwoordig (en zeker in deze tijd) zijn er zeker een aantal kantoorbanen die wel het principe kennen van thuis werken. Hoe fijn is het om te werken vanuit een tuinhuis? Dan houdt je ook nog een heel klein beetje huis en werk gescheiden.

Er moeten wellicht wel wat dingen ondernomen worden om het te laten werken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het aanleggen van elektra en verwarming. Internet en telefonie is ook best wel handig uiteraard. Misschien wel extra verlichting of beveiliging zodat het tuinhuis goed op slot kan.

Als je geen voorstander bent om vanuit de tuin of vanuit huis te werken dan moet je dit vooral niet doen. Dan kun je gewoonweg de tuin gebruiken ter ontspanning. Fonteyn biedt namelijk mooie tuinmeubelen aan in allerlei soorten en maten. Daarbij hebben ze vaak ook nog diverse materialen en kleuren beschikbaar waardoor iedereen eigenlijk wel zijn of haar ideale tuinmeubel kan vinden voor in de tuin.