Personal sport 4 you

Logo-Personalsport4you

Personal sport 4 you is een bedrijf die ervoor zorgt dat je zo snel mogelijk resultaat haalt binnen het sporten. Dit doen ze door middel van een programma speciaal voor jou gemaakt. Als je ervoor kiest om te gaan trainen bij Personal sport 4 you gaan ze eerst een paar testen doen om erachter te komen waar je nu staat in het traject. Verder kijken ze ook naar je kracht, uithoudingsvermogen en explosiviteit. Door deze testen weten ze precies op welk gebied je beter bent dan een ander gebied. Vervolgens gaan ze dit zo veel mogelijke rechttrekken.

get-fit

De trainers

De trainers van Personal sport 4 you hebben een goede opleiding gehad. Ze hebben een aantal cursussen gehad over voeding en ze hebben hier zelf ook veel interesse in. Ze beoefenen het vak als personal trainer omdat ze hier een passie voor hebben en ze graag onder de mensen zijn. Ze hebben een gezonde dosis humor en door de maanden heen dat je samen traint leer je elkaar ook beter kennen en bouw je een band op. 

Bootcamp

Naast de personal training van Personal sport 4 you geven ze ook bootcamp lessen voor iedereen die lekker in een kleine groep wilt sporten en energie kwijt wilt. Bootcamp is een manier van sporten die ze vroegen gebruikte in het Amerikaanse leger. Tegenwoordig wordt het veel gedaan door doorsnee mensen. Het spreekt vele gebieden aan en je kan er lekker al je energie in kwijt.