Rowin PT is de sportschool Arnhem

sportschool in Arnhem

Op zoek naar een sportschool Arnhem? Rowin PT is de sportschool die het beste zijn diensten kan verlenen. Rowin PT is namelijk een kleinschalige sportschool Arnhem die veel persoonlijke aandacht geeft aan elke sporter. Hierdoor is ook elke niveau van sporten ook welkom in de sportschool van Rowin PT, en maak je altijd de vooruitgang die je nodig hebt.

sportschool Arnhem

Mogelijkheden van Rowin PT

Rowin PT is natuurlijk niet zomaar een sportschool waar je naar binnen loopt en maar een paar trainingen gaat volgen. Deze sportschool Arnhem is een sportschool die je ook wel kan vergelijken met een personal trainer. Zo heeft Rowin PT ook veel diensten die zeer focussen op personal trainingen en persoonlijke aandacht. Zo heeft Rowin PT ook vele soorten diensten die ze verlenen die wat allemaal personal trainingen zijn. Hieronder vallen:

  • Personal training,

Degene waarover net veel gepraat is, een 1 op 1 training waar je vele persoonlijke aandacht krijgt en Rowin PT er echt voor gaat zorgen dat jij vele vooruitgang gaat boeken.

  • Small group trainingen,

Wat minder persoonlijke aandacht, maar sport je nu wel in een klein groepje.

  • Begeleid sporten,

Heel specifiek te werk gaan in de trainingen. Dus echt focussen op wat je nodig hebt en je voedingsschema hierop aanpassen.

  • Personal friends trainingen,

Hetzelfde als een small group training, alleen kan deze groep vanaf 4 personen beginnen en kan je je gehele vriendengroep meenemen om te sporten.

  • Groepslessen,

Grote groepslessen met wat minder persoonlijke aandacht. Zo is de vooruitgang hier groot, maar is de begeleiding hierin wat minder.