Topmark kinderstoel

Wipstoel

Op het moment dat onze baby was geboren zijn we pas gaan nadenken over welke kinderstoel we zouden willen voor het moment dat ons kindje kon zitten. Tijdens de zwangerschap hebben we deze keuze bewust voor ons uitgesteld, er kwam al zoveel op ons af!

De keuze is reuze

Op het moment dat je serieus begint met zoeken bij kinderstoelen kan het al snel overweldigend worden. Zoveel keus, bij zoveel baby spullen! We hebben gekozen om het vooral praktisch aan te pakken. Wat willen we van een stoel? Voor ons was het belangrijkste: het moet goed schoon te maken zijn en niet al te duur. In onze zoektocht kwamen we al snel bij Topmark uit.

Topmark Xavi Swing Kinderstoel Pink

Voordelen

Wat wij vooral handig vonden was het afneembare tafelblad en de verstelbare hoogte en de verstelbare rugleuning. Zo hebben wij de stoel uiteindelijk eerder gekocht dan wij van plan waren. Omdat we de stoel ook bij de rugleuning naar achteren konden laten leunen heb ik mijn zoontje al voor hij echt kon zitten hierin eten gegeven en gebruikt als wippertje. Uiteindelijk was het een perfecte stoel voor aan de eettafel en hebben we deze stoel ook nog gebruikt om naast de bank te zetten. Tafelblad eraf, in de laagste stand en het is een prachtige stoel waar kinderen zelf in en uit kunnen klimmen. Echt, ik raad iedereen deze kinderstoel van Topmark aan!