Voordeel van training verkoopmedewerker

Een goede verkoopmedewerker weet zijn of haar product of dienst te verkopen. Daarom volg je een training verkoopmedewerker. Je kunt zo’n training verkoopmedewerker bijvoorbeeld volgen bij Fabius. Je wordt dan in 40 lessen voorbereid op de functie van verkoopmedewerker. Deze voorbereiding is algemeen, je kunt daarna dus op verschillende plekken aan de slag als verkoopmedewerker. Je hebt er niet voor niets een diploma voor gehaald. Sterker nog: je hebt na de training verkoopmedewerker van Fabius opleidingen twee diploma’s op zak.

Hoe kom je aan twee diploma’s?

Dat is omdat er twee delen zijn die samen de training verkoopmedewerker omvatten. Van de veertig lessen wordt het grootste deel besteed aan de opleiding administratief medewerker. Hier leer je van alles om een goede basis te leggen. Daarna heb je nog 10 lessen die zich richten op de training verkoopmedewerker. Deze zijn een soort verdiepend op je eerdere lessen. Beide opleidingen sluit je af met een examen en met een diploma als je het examen haalt.

Waar en wanneer is aan jou

De 40 lessen volg je eens per week. Zo’n les duurt drie uur en kan in de ochtend of avond gevolgd worden. Waar je dat doet is geheel aan jou, er zijn namelijk een heleboel locaties waar je de training verkoopmedewerker kunt volgen. Zo kun je kiezen wat voor jou het meest praktisch uitkomt. En omdat je maar één les per week hoeft te volgen, heb je genoeg tijd over voor andere dingen. Bijvoorbeeld je eigen bedrijf of je gezin of een baan die je nu hebt.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*