Voordelig een splinternieuw matras

topper 140x200

Of je nu een kind bent of een volwassene, iedereen heeft recht op een goede nachtrust. Door het gebruik van een topper 140×200 op je matras weet je zeker dat je die nachtrust ook krijgt. Zonder een geheel nieuw matras aan te schaffen ben je dus veel voordeliger uit. De juiste temperatuur, de goede ondersteuning en voor ieder gewicht geschikt heb je een perfect matras. Je hoeft je oude matras niet weg te gooien, leg deze topper er op en je hebt weer een nieuw matras waar je jaren mee vooruit kunt.

topper 140x200

Unieke eigenschappen van een topper

Je bent niet afhankelijk van een soort materiaal bij de aankoop van een topper 140×200. Traagschuim, hybride of koudschuim, kies het beste materiaal waar jij het lekkerst op slaapt. Alle matrassen in de webshop van perfecthomeshop.eu zijn vervaardigd in Nederland, voldoen aan de strengste eisen betreft veiligheid en hygiëne. Doordat het matras goed ventileert is deze altijd lekker fris en schoon tijdens je slaap. Ieder matras heeft een hoes die je eraf kunt halen en eenvoudig was in de wasmachine.

Een voordelig droommatras

topper 140x200

De topper 140×200 kun je overal gebruiken, op de camping of in je vakantiewoning. Op de bank kun je deze topper ook neerleggen, overal waar je op kunt slapen is het matras bruikbaar. Tijdens de vakantie wil je ook net zo lekker slapen als je thuis doet, voor de kinderbedden zijn er ook toppers beschikbaar. Een vertrouwde stoffenleverancier verzorgt de stoffen voor de topper, last van allergie is er niet bij met de hoezen van anti allergisch materiaal.