Waarom ook jij beter kunt overstappen op een e-smoker

e-smoker

Roken is heel slecht voor je en daar ben je vast zelf ook wel van op de hoogte. Maar toch merk je mogelijk dat het stoppen met roken heel moeilijk is. Het is iets waar je al snel verslaafd aan raakt, en zie er dan nog maar eens vanaf te komen. Het overstappen op een e-smoker is een goede keuze wanneer rookt. En de redenen daarvan nemen we graag even met je door.

E-smoker beter dan sigaretten?

e-smoker

Je vraagt je op dit misschien af of e-smokers nu echt zoveel beter zijn dan sigaretten. En dat is zeker het geval, deze redenen nemen we dan ook graag met je door. Het overstappen op een e-smoker zal je allereerst helpen om er op financieel gebied op vooruit te gaan. Want reken maar eens uit wat sigaretten je maandelijks kosten, je zal je vast een hoedje schrikken van wat je zoal uitgeeft hieraan. Een e-smoker kost natuurlijk ook geld, je moet de vloeistof verwisselen. En de e-smoker zelf is ook niet gratis. Maar tel deze kosten bij elkaar op en je zal nog niet eens in de buurt komen van de kosten van e-sigaretten.

e-smoker

Maar natuurlijk is dat niet het enige, jouw gezondheid zal ook vooruit gaan met het roken van een e-smoker. Een e-smoker zal namelijk weinig kwaad doen bij je gezondheid, je hebt geen last van zeer schadelijke sigarettenrook. En hierdoor zal de kans op nare ziektes en andere gezondheidsrisico’s sterk afnemen. 

De overstap op een e-smoker zal dus een stap vooruit zijn voor iedere roker. Je zal meer geld overhouden aan het einde van de maand, en je gezondheid zal erop vooruit gaan. Het is simpelweg een vooruitgang in het leven van iedere roker.